петак, 24. јул 2015.

ORIFLAME KATALOG

U Oriflame Katalogu  naći ćeš opis svih proizvoda koji postoje u trenutnoj ponudi u obasti kozmetike, a koje su namenjene tebi i tvojim vršnjacima. Ovaj katalog će ti pomoći da izaberes najbolju kozmetiku za sebe i sebi drage osobe. Proizvode u katalogu 10 možete poručiti u periodu od 14.07-03.08.2015.! Više od 60 sjajnih Oriflame ponuda možete naci u KATALOGU. Najbolje cene ove godine! Probajte najnoviji miris Divane IDOL koji predstavlja suštinu letnjeg glamura Divine Idol parfemska voda,

NOTE ZA LETO


Najlepše godišnje doba nam evo stiglo, a najbolji način da u njemu u potpunosti uživate jeste miris koji če predstavljati vaš karakter i duh. Bilo da je u pitanju očaravajući parfem moći i zavođenja ili romantične note cveća, nećete pogresiti.
Divine idol 50 ml.
Cena: 1599 din.

Oriflame lansira novi miris kolekcije Divine, koji veliča lepotu i nežne miomirise belog cveća. Kompozicija je najavljena kao cvetno-drvena-chypre a kao ključne cvetne note u prvi plan dolaze neroli, belo cveće i beli božur. Miris je inspirisan ženom boginjom, divom, idolom! Na promo kampanji je zanosna žena odevena u belu lepršavu i veoma elegantnu haljinu, zlatnim sandalama i narukvicom zlatne boje. Njen stil prenosi olfaktorni doživljaj kompozicije koja je elegantna, ženstvena, izazovna, atraktivna.
ORIFLAME DIVINE IDOL u visokim notama nastupaju sočne i sunčane note mandarine, kombinovane sa nerolijem i crvenim voćem. Srce ističe beli božur, belo cveće i cvetove zlatnog irisa polegnute na amber, chypre akorde i senzualni mošus.
Miris dolazi u beloj bočici vijugave forme, oblika kao predhodnice Divine i Divine Sensual. Divine Idol komponuje parfimer Lucas Sieuzak koji je komponovao mirise i za Amouage, Chopard, Givenchy, Laura Biagiotti itd. Miris dolazi u količini od 50ml Eau de Parfum i najavljen je kao idealni izbor za proleće i leto iz Oriflame-a.

PARTY LOOK


Ako želite da zablistate na zabavi i zasenite sve ostale svojom pojavom, nekoliko make up i modnih trikova dovešće vaš izgled do savršenstva. Oriflame make up artist Jonas Wramell sa nama deli savete koji će vam pomoći da svoju rutinu šminkanja upotpunite novim znanjima. Ajlajneri i crveni karmin dobitna su kombinacija. 

Step 1. 



The ONE IlluSkin Dvobojno Rumenilo
Cena: 629 din.
Oriflame Pure Colour ruž za usne
Cena: 249 din.
Pažljivo odabrati nijansu pudera koja je najpribližnija boji vašeg tena. Naneti ga u maloj količini ravnomerno na celo lice. Kako biste licu dali dodatnu svežinu i sjaj, obavezno nanesite rumenilo-nikako na jagodice, već ispod njih i razmažite ga četkom ka ušima.

Step 2.


Giordani Gold kaligrafski ajlajner
Cena: 999 din. 
Crnim ajlajnerom izvucite liniju što je bliže moguće liniji trepavica. Zadnji deo linije blago produžite kako biste postigli mačkasti izgled. Podebljajte više puta liniju sve do polovine očnog kapka. Ovaj način nanošenja ajlajnera pristaje svakom obliku oka. Na kraju nanesite dosta crne maskare.

Step 3.


Ruž intezivne nijanse upotpuniće vašu šminku i daće vam seksi i razigran izgled. Možete odabrati crveni, pink ili narandžasti karmin. Koju god boju da odaberete nećete pogrešiti, jak ruž pristaje svakom obliku usana!

Very Me Fat Lash maskara
Cena: 549 din

Savet


Kako se karmin ne bi razlivao ili razmazivao koristite trik profesionalnih šminkera.

Pre nanošenja karmina uzeti krejon bele boje i naneti ga iznad srednje linije gornje usne i u uglove ispod linije donje usne. Utapkati ga i tek onda naneti olovku a usta i karmin. Vaš karmin će izgledati sveže tokom cele večeri!