среда, 18. јануар 2017.

NEGA KOZE

Bez ciscenja nega lica nije potpuna


       Zasto je ciscenje lica tako vazno?


Koliko god da je vasa krema za lice dobra, bez ciscenja, vasa nega lica nije potpuna! Pravilno ciscenje je prvi korak ka zdravoj i lepoj kozi. Ciscenje uklanja necistoce, sminku, masnoce i mrtve celije koze, koji mogu da zatvore pore i takosprece proces apsorbovanja aktivnih sastojaka kreme. kada je koza temeljno ociscena, ona je optimalno spremna za hidrataciju.

Kako da pravilno cistite kozu?


Zapamtite osnovno pravilo samo voda ili sapun za ruke, jednostavno nisu dovoljni. Umesto toga, traba da koristite proizvode koji su specijalno razvijeni za ciscenje koze, koji ne isusuju kozu i odrzavaju PH ravnotezu. Potrebno je da cistite kozu dva puta dnevno. Ujutru uklonite masnoce, mrtve celije i osvezite kozu, a uvece uklonite necistoce i sminku, kako biste omogucili svojoj kozi da dise.

Ko je pravi proizvod za mene?

Pure Skin Collection

Imajte na umu da je svaki tip koze razlicit tako da mu odgovara drugacija nega. Zato Oriflame nudi sirok asortiman proizvoda za ciscenje koji su formulisani posebno za svaki tip koze. Svaki Oriflame proizvod za ciscenje sadrzi pazljivo odabrane sastojke za razlicita stanja i potrebe koze. Veliki izbor i vremenom potvrdjeni kvalitet cini da Oriflame bude svetski brend broj 1 za ciscenje lica. Bilo da je potrebno dodatno ciscenje ili vam se cini da ce doci do promena na vasoj kozi, nasa PURE SKIN kolekcija pruza sve sto vam je potrebno. Pure Skin detect tehnologija sa salicilnom kiselinom trazi, otkriva i deluje na bakterije, kontrolise stvaranje seubuma i pruza cistu kozu bez prekomerenog sjaja, sa manje nedstataka.


Lepe oci zasluzuju posebnu negu i tokom ciscenja


Oriflame nudi unverzalne proizvode za ciscenje, ali i one koji su kreirani za posebne potrebe ciscenja. Kako bi se efikasno, ali ipak nezno uklonila sminka sa osetljivog predela oko ociju, koristite Pure Skin sredstvo za ciscenje lica. Bez dodatnog trljanja njegova formulacija uklanja necistoce i redukuje prekomereni sjaj, ostavljajuci kozu svezom i cistom. Takodje uklanja ostatke maskare i stiti i neguje trepavice, bez masnih ostataka.