петак, 24. јул 2015.

NOTE ZA LETO


Najlepše godišnje doba nam evo stiglo, a najbolji način da u njemu u potpunosti uživate jeste miris koji če predstavljati vaš karakter i duh. Bilo da je u pitanju očaravajući parfem moći i zavođenja ili romantične note cveća, nećete pogresiti.
Divine idol 50 ml.
Cena: 1599 din.

Oriflame lansira novi miris kolekcije Divine, koji veliča lepotu i nežne miomirise belog cveća. Kompozicija je najavljena kao cvetno-drvena-chypre a kao ključne cvetne note u prvi plan dolaze neroli, belo cveće i beli božur. Miris je inspirisan ženom boginjom, divom, idolom! Na promo kampanji je zanosna žena odevena u belu lepršavu i veoma elegantnu haljinu, zlatnim sandalama i narukvicom zlatne boje. Njen stil prenosi olfaktorni doživljaj kompozicije koja je elegantna, ženstvena, izazovna, atraktivna.
ORIFLAME DIVINE IDOL u visokim notama nastupaju sočne i sunčane note mandarine, kombinovane sa nerolijem i crvenim voćem. Srce ističe beli božur, belo cveće i cvetove zlatnog irisa polegnute na amber, chypre akorde i senzualni mošus.
Miris dolazi u beloj bočici vijugave forme, oblika kao predhodnice Divine i Divine Sensual. Divine Idol komponuje parfimer Lucas Sieuzak koji je komponovao mirise i za Amouage, Chopard, Givenchy, Laura Biagiotti itd. Miris dolazi u količini od 50ml Eau de Parfum i najavljen je kao idealni izbor za proleće i leto iz Oriflame-a.

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala Vam sto ste uz nas...